Doha, capitala Qatarului, este o destinație turistică de excepție situată în Golful Persic. Cu o combinație spectaculoasă de tradiție și modernitate, acest oraș vă va fermeca cu peisaje impresionante, centre comerciale de lux și o cultură bogată.

Doha Corniche este o promenadă lungă de aproximativ 7 kilometri, ce se întinde de-a lungul malului mării, oferind priveliști panoramice uimitoare. De aici se poate admira peisajul superb al insulei The Pearl în depărtare.

Insula The Pearl este un proiect impresionant de dezvoltare care a transformat o fostă insulă de pescari într-un paradis pentru cei care caută lux și confort. Aici se poate explora marina și admira arhitectura modernă. The Pearl este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase locuri din Doha.

Qanat Quartier este un cartier unic situat pe insula The Pearl. Inspirat de frumusețea Veneției, acest cartier fascinant aduce o atmosferă europeană în mijlocul Golfului Persic. Cu canalele sale navigabile, podurile pitorești și arhitectura sa cu influențe italiene, Qanat Quartier vă va cuceri inimile.

Mall of Qatar este unul dintre cele mai mari mall-uri din Qatar, oferind o gamă variată de magazine, de la cele de lux până la cele accesibile.

Place Vendome este un centru comercial elegant care reprezintă o oază a luxului în inima Doha. Aici, se găsesc cele mai prestigioase magazine de modă și accesorii, precum și restaurante sofisticate care incântă simțurile.

Villaggio este un centru comercial unic în stilul său, care aduce Veneția în mijlocul deșertului. Canalele artificiale și arhitectura impresionantă fac din acest mall o atracție turistică în sine.

Acest album conține 66 de imagini. Vizionare plăcută!