Katara Cultural Village este unul dintre cele mai importante centre culturale din Qatar. Cu o arhitectură uimitoare și atmosfera sa vibrantă, Katara este un loc unde cultura și arta se întâlnesc într-un mod spectaculos.

Aici, se găsesc o varietate de activități culturale, de la expoziții de artă și evenimente muzicale la teatre și restaurante cu specific internațional. O plimbare prin grădinile frumoase ale Katara vă va purta prin spații tematice care prezintă diferite aspecte ale culturii qatareze și ale altor culturi internaționale.

Souq Waqif este un târg tradițional care păstrează farmecul autentic al Qatarului. Acest loc pitoresc vă va aduce înapoi în timp, în mijlocul străzilor pietruite și a clădirilor tradiționale. Souq Waqif este cunoscut pentru atmosfera sa vibrantă și variată. Aici veți găsi magazine cu suveniruri, textile, bijuterii, dar și restaurante tradiționale qatareze care vă vor încânta papilele gustative. Este un loc excelent pentru a descoperi arta, artizanatul și cultura autentică a Qatarului.

Acest album conține 23 de imagini. Vizionare plăcută!