Catania, situată la umbra vulcanului Etna, impresionează cu arhitectura sa barocă și atmosfera vibrantă. Catedrala Sfintei Agata, cu fațadele sale impozante și turnurile elegante, reprezintă un punct de reper al orașului. Plimbă-te pe Via Etnea, principala arteră comercială, unde buticurile de lux și cafenelele tradiționale creează o atmosferă deosebită.

Piața del Duomo este inima istorică a Cataniei, un loc plin de viață unde se amestecă istoria și cultura modernă. Aici, vei găsi Fântâna Elefant, un simbol al orașului, și Palatul Chierici, un exemplu remarcabil de arhitectură barocă. La scurtă distanță, Teatrul Roman, oferă o privire fascinantă în trecutul istoric al orașului.

Taormina este un oraș de pe colinele împădurite cu vedere la Marea Ionică. Intră în inima orașului vechi din Taormina, explorând străduțele înguste, pline de buticuri de artizanat și cafenele pitorești. Grădinile Publice de la Villa Comunale oferă un refugiu liniștit, cu priveliști panoramice și alei umbroase, creând o atmosferă de poveste în mijlocul agitației urbane.

Acest album conține 34 de imagini. Vizionare plăcută!